SIMULER LE DELF

Putem sa va ajutam in mod profesional: Cursuri de simulare examene DELF Scolar

In urma acreditării ca Centru de examinare DELF şcolar de către CIEP Sèvres şi Serviciile Culturale de pe lângă Ambasada Franţei la Bucureşti, profesorii de franceză ai Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” din Iaşi vă stau la dispoziţie cu o paletă bogată de cursuri de simulare de examene DELF şcolar (A1, A2, B1, B2).

2008_11_21-016

Programul acestor cursuri de simulare de examene DELF şcolar este flexibil, în funcţie de disponibilităţile dumneavoastră orare. Grupele sunt de minimum 7 cursanţi şi de maximum 15. Puteţi, aşadar, să vă înscrieţi şi ca grup compact de elevi aparţinând aceleiaşi clase sau aceleiaşi şcoli. Se lucrează atât după-amiezile, cât şi la sfârşit de săptămână, mai ales pentru cei care vin din judeţele Moldovei.

Cursurile reprezintă un algoritm de 3 simulări de examen, în care, pe baza rezultatelor evaluărilor, cursanţilor li se explică problemele pe care le mai au încă de rezolvat, precum şi acele lacune legate de o înţelegere defectuoasă sau doar parţială a competenţelor presupuse de nivelul de examen ales. Cursurile sunt, astfel, organizate pe o tranşă de 12 ore (3 săptămâni a câte 4h/săptămână) pentru nivelele A1 şi A2, şi de 18 ore (3 săptămâni a câte 6h/săptămână) pentru nivele B1 şi B2.

Tarifele, aliniate la cele ale Centrelor Culturale Franceze din România, sunt echivalentul în lei al sumelor următoare:
• 30 euro pentru un modul de 12h
• 45 euro pentru un modul de 18h

Inscrierile se fac la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu » de luni până vineri, între orele 9 şi 14, la doamnele Sorina Dănăilă, responsabil de Centru de examen, şi Mira-Maria Cucinschi, responsabil departament franceză Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”.

examenele_delf_dalf

6 commentaires pour SIMULER LE DELF

  1. Robert Frodo dit :

    Un lucru nu gasesc… am citit intr-un comentariu ca se fac si cursuru uzuale pentru elevii scolii respective, insa nu gasesc nici un pret nimic. ma puteti ajuta? daca strang 7-10 colegi putem face un grup pentru simulari sau cursuri???

  2. sorinadanaila dit :

    Sigur ca se pot face cursuri cu 7-10 cursanti, depinde acum ce vreti sa faceti – simulari ori cursuri – in functie de nivelul vostru, de omogenitatea grupei, de nivelul pe care doriti sa-l atingeti cu totii. Puteti sa va adunati, sa veniti sa discutam si sa punem la punct un plan de lucru. La 7-10 membri in grupa, pretul per individ este de 3 euro/ora.

  3. Buna ziua. Cum as putea intra in posesia Manualului? Cum il pot comanda si cat costa?

  4. sorinadanaila dit :

    Manualul acesta s-a epuizat in librarii. Din pacate…

  5. Si alta modalitate de a-l procura? Cumnata mea locuieste in Iasi. In liceul dvs. nu se mai gaseste?

  6. Am mai gasit manualul la Polirom si l-am comandat. Dar nu gasesc « Examenele DELF …. » Imi puteti spune la ce editura a aparut? Multumesc.

Laisser un commentaire