POST-FESTUM…

Cu speranta ca Balul de anul acesta a fost o reusita a luminilor, a muzicii, a happeningurilor si surprizelor, va asteptam din nou la vara, la o serbare campeneasca de asta data, in care ceea ce n-a iesit acum va inflori odata cu vremea frumoasa, dar in care, din nou, schimbarea, diversitatea, toleranta, solidaritatea, libertatea si bucuria vor pune stapanire pe noi toti.

 Multumim pentru solidaritate tuturor fostilor elevi ai liceului, care au facut ca aceasta sarbatoare sa fie posibila si ca traditia sa nu moara (Stefan Aneculaesei, Lavinia si Matei Bostan, Mihaela si Gabriela Bunduc, Aniela Cristel, Ioana Danaila, Daria Danaila, Mihai Danaila,  Doru Dascalescu, Ruxandra Esanu, Horia Lefter, Alexandru Neaga, Alexandru Neagu, Anca Onica, Horia Popa, Madalina Popescu, Emilia Rogozan, Traian Triboi, Mirela Petcu, Odette Tanase, Iulia Voroniuc, Alexandra Zaporojanu, Ioana Zbranca, in mod deosebit Andra Ungureanu si firma Conest SA, prin domnul director Dan Berinde, Cristina Profir pentru frumoasele codite medievale, Ioana Don’t invent me pentru interesanta proiectie de pe fatada).

Multumim pentru devotament, daruire si imaginatie minunatilor copii din clasa a XI-a D, care au trecut, astfel, cu bine de prima evaluare in proiectul lor pentru semestrul intai. De asemenea, copiilor din clasa a XII-a, care au dat o mana de ajutor la punerea in miscare a acestei masive masinarii.

Multumim, in sfarsit, tuturor copiilor din generatiile din urma, care, prin prezeneta lor numeroasa, au facut din acest bal un loc de reintalnire, de regasire si de retraire a frumosilor ani de liceu…

Tuturor, Craciun vesel, luminos si bogat… Steaua celor trei magi sa va calauzeasca mereu…

Gabriela Siclovan, Cristina Palimariu, Mihaela Bunduc, Mira Cucinschi si Sorina Danaila 

Balul Bilingvilor 2010 Si acum, ENJOY: http://www.facebook.com/pages/Balul-Bilingvilor-2010/178561908839978

Publicités
Cet article, publié dans autres projets, eveniment, projet bilingue, Uncategorized, est tagué . Ajoutez ce permalien à vos favoris.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s