EDITIA 2009 a Concursului Inocentiu Macareanu – 21 martie

Pe data de 21 martie, cu o saptamana inainte de incheierea sarbatorilor francofoniei, la Colegiul National Mihai Eminescu va avea loc editia 2009 a Concursului Inocentiu Macareanu, in colaborare cu Centrul Cultural Francez din Iasi si Inspectoratul Judetean Scolar Iasi. Ca in fiecare an,elevii profesorilor de franceza din intreaga Moldova sunt asteptati dimineata, la ora 10, la proba scrisa, in urma careia vor fi selectati aceia care vor participa, dupa-amiaza, la proba orala. Elevii calificati vor fi anuntati in aceeasi zi, insa cei doi castigatori, pentru cele doua transe de varsta, vor fi anuntati public pe data de 28 martie, in atmosfera de sarbatoare si eleganta a Balului Francofoniei, de la Primaria orasului Iasi.

Inscrierile se fac pana la data de 15 martie, pe baza de lista pentru fiecare liceu, cu specificarea varstei – anul nasterii, clasei si profesorului fiecarui elev, la  Colegiul National Mihai Eminescu, pe adresa de mail a profesorilor

Mira Cucinschi (cmiramaria@yahoo.com) sau Sorina Danaila (sorinadanaila@yahoo.com).

Pentru orice informatii suplimentare, accesati pagina acestui blog – Proiecte interne, unde gasiti Regulamentul concursului.

Publicités
Cet article a été publié dans activites en ville, concours, concursul Inocentiu Macareanu, projets internes. Ajoutez ce permalien à vos favoris.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s